ظرفیت ریسک و اولویت سرمایه گذاری به عنوان ناظران در رابطه بین عوامل شخصیت بزرگ پنجم و رفتار سرمایه گذاری: یک مدل مدرک تعدیل شده تعدیل شده

ساخت وبلاگ

این مقاله با هدف بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیت بزرگ پنج و رفتار سرمایه گذاری ، به ویژه در زمینه هند انجام شده است. با توجه به تئوری رفتار برنامه ریزی شده (TPB) ، ما یک مدل تعدیل تعدیل شده چند لایه را ساختیم که به بررسی روابط پیچیده بین صفات شخصیتی ، نگرش سرمایه گذاری و استراتژی سرمایه گذاری می پردازیم. ما داده ها را از 934 پاسخ دهندگان از قسمت جنوبی هند جمع آوری کردیم و با استفاده از ماکروهای فرآیند Hayes (2018) برای آزمایش فرضیه ها تجزیه و تحلیل کردیم. نتایج حاکی از آن است که (i) ویژگی های شخصیتی (برونگرایی ، ثبات عاطفی ، وجدان بودن ، موافقت و باز بودن) با نگرش سرمایه گذاری و استراتژی سرمایه گذاری ارتباط مثبت دارند ، (ب) نگرش سرمایه گذاری با استراتژی سرمایه گذاری ارتباط مثبت دارد ، (iii) ریسک خطرظرفیت رابطه بین ویژگی های شخصیتی و نگرش سرمایه گذاری را تعدیل می کند ، و (IV) اولویت سرمایه گذاری (مجری دوم) رابطه تعدیل شده بین ویژگی های شخصیتی ، ظرفیت ریسک (ناظران اول) و استراتژی سرمایه گذاری را از طریق نگرش سرمایه گذاری تعدیل می کند. سرانجام ، پیامدهای مربوط به امور مالی رفتاری و مدیران تمرین بحث شده است.

روی نسخه خطی کار می کنید؟

از رایج ترین اشتباهات خودداری کنید و نسخه خطی خود را برای ویراستاران ژورنال آماده کنید.

معرفی

این مقاله با هدف روشن کردن رابطه بین عوامل شخصیت و رفتار سرمایه گذاری انجام شده است. تصمیمات سرمایه گذاری برای مدیریت نیازهای فعلی و اهداف آینده بسیار مهم است ، و افراد و خانواده ها زمان و منابع قابل توجهی را در برنامه ریزی مالی صرف می کنند (بیکر و همکاران 2021 ؛ باربر و اودیان 2013 ؛ نادیم و همکاران 2020) و یک مجموعهاز تحقیقات در مورد اهمیت چنین تصمیماتی ثبت شده است (Aydemir and Aren 2017 ؛ Aydin and Selcuk 2019 ؛ Saurabh and Nandan 2018) ادبیات مربوط به نمونه کارها انتخاب ها و نگرش های خطر جامع بوده است (Barasinska et al. 2012 ؛ Friend and Blume1975 ؛ Heo et al. 2021 ؛ Kapteyn and Teppa 2011 ؛ Kimball et al. 2008 ؛ Riley and Chow 1992).

در دو دهه گذشته ، محققان در زمینه تأمین مالی رفتاری در حال مطالعه چگونگی تأثیر روند تفکر شناختی افراد بر تصمیمات سرمایه گذاری خود هستند: پس انداز ، هزینه ، وام ، وام و کوتاه مدت در مقابل سرمایه گذاری های بلند مدت (بلسکی و گیلویچ 1999). در بین محققان در روانشناسی ، اقتصاد و امور مالی که سرمایه گذاران به طور غیر منطقی رفتار می کنند و از فرآیندهای تصمیم گیری منطقی پیروی نمی کنند ، اجماع رو به رشد وجود دارد ، بنابراین منجر به ایجاد اشتباهات تاریخی در تصمیمات خود می شود (سد 2017) ، و برخی از محققان ثبت شده اند که تفاوت های قابل توجهی وجود دارددر رفتار سرمایه گذاران (Riitsalu and Murakas 2019 ؛ Wood and Zaickowsky 2004). غالباً این اختلافات به شخصیت افراد ، پیشینه اقتصادی و اجتماعی ، تحمل ریسک ، ریسک پذیری و جلوگیری از خطر و ظرفیت ریسک بستگی دارد و از این رو محققان بر مطالعه این متغیرها تمرکز می کنند (Bhoj 2019 ؛ Kansal and Singh 2013 ؛ Shtudiner 2018)بشر

سونامی مالی که بین سالهای 2007-2008 جهان را درگیر می کند ، محققان چرخ دنده های خود را از امور مالی سنتی تغییر داده اند که تصمیمات سرمایه گذاران منطقی است و استدلال می کنند که تصمیمات بیشتر اوقات غیر منطقی است. فرض اساسی دانشمندان امور مالی رفتاری این است که ترکیبی پیچیده از عوامل روانشناختی بر تصمیمات سرمایه گذاری تأثیر می گذارد. برخلاف اعتقاد به تصمیم گیری منطقی سرمایه گذاران با توجه به تئوری های مالی سنتی ، محققان رفتاری استدلال می کنند که رفتار سرمایه گذار غیر منطقی است (Chiang et al. 2010 ؛ Tekce and Yılmaz 2015). در بین محققان در زمینه اقتصاد و امور مالی اجماع وجود دارد که مهم است که عوامل روانشناختی ، جامعه شناختی ، جمعیتی و شخصیتی را در نظر بگیریم که ممکن است تأثیر عمیقی در تصمیمات سرمایه گذاری داشته باشد (Fung and Durand 2014 ؛ Zhang and Zheng 2015). هدف از این تحقیق ، بررسی تأثیر عوامل شخصیت در تأثیرگذاری بر تصمیمات سرمایه گذاری است.

انگیزه و توجیه این مطالعه

در پاسخ به فراخوان دانشمندان دارایی رفتاری برای افزودن ابعاد جدیدی از تحقیقات با تمرکز بر بررسی تأثیر روانشناختی و شخصیت افراد در تصمیمات سرمایه گذاری ، مطالعات متعددی در این راستا انجام شد (جین و همکاران 2015 ؛ MAK و IP 2017). پس از آن ، محققان در امور مالی رفتاری عوامل شخصیت ، ریسک پذیری ، نگرش مالی و تصمیمات مالی را مورد بررسی قرار داده اند (Filbeck et al. 2009 ؛ Mayfield et al. 2008). با این حال ، تحقیقات موجود در مورد رابطه بین ویژگی های شخصیتی و تصمیمات سرمایه گذاری نتایج متفاوتی را نشان داد (بلچر 2010). به عنوان مثال ، بددلی و همکاران.(2010) دریافت که افراد برون مرزی تمایل دارند دیگران را دنبال کنند و سرمایه گذاری رفتارهای گله ای را نشان دهند ، Rzeszutek و همکاران.(2015) دریافت که افراد برون مرزی با در نظر گرفتن هزینه های غرق شده ، عدم اطمینان ، تعصب و غیره تصمیمات منطقی می گیرند. به طور متناقض ، تحقیقات بلچر (2010) نشان داد که شخصیت هیچ تاثیری در تصمیمات سرمایه گذاری ندارد. علاوه بر این ، برخی از محققان ادعا می کنند که صفات شخصیتی مانند برونگرایی و باز بودن در تجربه مربوط به رفتار ریسک پذیری است (مایفیلد و همکاران 2008) ، و برخی دیگر معتقدند که تعصبات رفتاری ، مشخصات ریسک و توانایی شناختی عوامل مهم تأثیرگذار بررفتار ریسک پذیری ، علاوه بر ویژگی های شخصیتی (Mandal and Roe 2014 ؛ Verma and Verma 2018). در میان این یافته های بحث برانگیز ، مطالعه حاضر با بررسی رابطه بین عوامل شخصیتی ، نگرش سرمایه گذاری و استراتژی های سرمایه گذاری سرمایه گذاران ، این شکاف را ایجاد می کند. از همه مهمتر ، این تحقیق نقش تعدیل کننده ظرفیت ریسک و اولویت سرمایه گذاری در فرآیند تصمیم گیری را بررسی می کند. برای دستیابی به این هدف ، ما یک مدل مفهومی دو لایه (مدیتیشن تعدیل شده) را تهیه می کنیم ، که با تحقیقات قبلی به بهترین دانش ما انجام نمی شود ، با بررسی روابط پیچیده بین عوامل شخصیت و استراتژی سرمایه گذاری.

طرح کلی مقاله به شرح زیر میباشد. در بخش زیر به طور خلاصه ارتباط ویژگی های شخصیتی بزرگ پنجم و به دنبال آن چارچوب نظری و توسعه فرضیه ها را توضیح می دهد. بخش 3 در مورد روش و فرقه بحث می کند. 4 تجزیه و تحلیل نتایج را ارائه می دهد. در بخش پایانی ، ما در مورد اثرات ، سهم تحقیق ، پیامدهای نظری و عملی ، محدودیت ها و پیشنهادات برای تحقیقات آینده بحث می کنیم.

ویژگی های شخصیتی بزرگ پنج

افکار ، اعمال و رفتارهای یک فرد توسط ویژگی های شخصیتی آنها هدایت می شود (آلپورت و ورنون 1930). اگرچه تئوری های مختلفی از شخصیت ها وجود دارد ، اما در بین محققان اجماع وجود دارد که شخصیت نشان دهنده یک سیستم کامل از خصوصیاتی است که یک فرد در اختیار دارد و افراد در افکار ، فرآیندها ، احساسات ، احساسات و رفتار نتیجه خود متفاوت هستند. و شخصیت یکی از قویترین پیش بینی کننده های بهزیستی عاطفی و جسمی افراد است (نحوه 2017). ویژگی های شخصیتی پنج بزرگ (به نام FFM I. E مدل پنج عاملی) McCrae و Costa (1997) یکی از طبقه بندی های گسترده صفات در رفتار سازمانی و روانشناسی پرسنل بوده است. این مطالعه شامل ویژگی های شخصیت بزرگ پنج به عنوان متغیر اصلی مستقل است که بر رفتار سرمایه گذاری یک فرد تأثیر می گذارد. این صفات باز بودن برای تجربه ، وجدان ، برونگرایی ، موافقت و ثبات عاطفی است. به طور خلاصه بیان شده ، افرادی که از نظر (i) موافق هستند ، تمایل دارند که قابل اعتماد ، سخاوتمندانه و خوش ذوق باشند ، (ب) وجدان بودن تمایل دارند که قابل اعتماد ، وقت آگاه و سازمان یافته باشند ، (iii) برونگرایی تمایل به فعال بودن دارد، اجتماعی و پریشانی ، (IV) ثبات عاطفی تمایل به هوشیار ، پایدار و متعادل و (v) باز بودن در تجربه دارند که تمایل به همه کاره ، پویا ، اصلی ، منحصر به فرد و تخیل دارند (مک کری و کاستا 1997 ؛ جان و همکاران. 2008). Weadant رابطه نزدیک این ویژگی های شخصیتی را با نتایج مختلف گزارش داد: استرس ، فرسودگی ، خودکارآمدی ، گردش مالی ، رضایت شغلی ، عملکرد فروش ، موفقیت تحصیلی و تصمیم گیری مالی در بین دیگران (Feandes et al. 2014 ؛ Greenberg and Shtudiner 2016 ؛Fuham and Fudge 2008 ؛ Shi et al. 2018 ؛ Soldz and Vaillant 1999). به ویژه در مورد امور مالی رفتاری ، ویژگی های شخصیتی با گزینه های سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت مرتبط بود (مایفیلد و همکاران 2008 ؛ دوراند و همکاران 2008) و سرمایه گذاری در صندوق های متقابل (چانگ و همکاران 2016). همچنین مشخص شد که افرادی که از نظر برونگرایی و باز بودن در تجربه هستند ، تمایل به تحمل پرخطر دارند. در مقابل ، افراد بالا از نظر عصبی تمایل به ریسک پذیری دارند (Oehler و همکاران 2018).

استراتژی سرمایه گذاری شامل سرمایه گذاری های کوتاه مدت و بلند مدت سرمایه گذار است. سرمایه گذاری های کوتاه مدت شامل کنار گذاشتن مقداری پول برای استفاده به زودی است ، و سرمایه گذاری های بلند مدت ممکن است شامل کنار گذاشتن پول برای طولانی مدت ، الزامات پس از بازنشستگی ، نیازهای پزشکی و غیره باشد. سرمایه گذاری به جای مصرف فوری. نگرش سرمایه گذاری همچنین به افرادی مربوط می شود که تماشای نحوه انجام سرمایه گذاری های خود را ادامه می دهند و به طور دوره ای اوراق بهادار خود را تغییر می دهند. ظرفیت ریسک ، یکی دیگر از متغیرهای مهم در این مطالعه ، به میزان ورود افراد می تواند خطر سرمایه گذاری را بپردازد ، که این متفاوت از تمایل آنها برای پذیرش ریسک است. به عنوان مثال ، یک سرمایه گذار مناسب و معقول و معقول با مبلغ قابل توجهی در دارایی های ثابت ، ملموس و نامشهود ظرفیت ریسک بیشتری نسبت به فرد با درآمد و دارایی کمتر دارد. اولویت سرمایه گذاری با لیست موارد اولویت بندی شده در سرمایه گذاری های فردی سروکار دارد. به عنوان مثال ، برخی از افراد برای تأمین نیازهای آموزشی فرزندان خود ، عروسی ها ، مراقبت های بهداشتی یا این موارد ضروری ، سرمایه گذاری را در اولویت قرار می دهند. سرانجام ، افراد از استراتژی های خود استفاده می کنند و سبد سرمایه گذاری خود را انتخاب می کنند. این مطالعه به بررسی روابط بین ویژگی های شخصیتی ، اولویت سرمایه گذاری ، نگرش سرمایه گذاری ، ظرفیت ریسک و استراتژی سرمایه گذاری می پردازد.

بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی بزرگ و تصمیمات سرمایه گذاری حداقل به سه دلیل ضروری است. اول ، رابطه بین ویژگی های شخصیتی و استراتژی های سرمایه گذاری و اولویت های سرمایه گذاری ، تفاوت های بین افراد را توضیح می دهد و بر یافته های متناقض و تعصبات رفتاری در بین مطالعات مجرد که نادیده گرفته شده است ، تأثیر می گذارد (چارلز و کسیلیسم 2014 ؛ پومپین و لانگو 2004 ؛ مویتو و پدر و مادر 2015 مشینادااداااااو Veluri 2019). خصوصیات روانشناختی رفتار مالی فردی و افراد خودکنترلی را برای جلوگیری از تصمیمات مالی بد تعیین می کند (بیکر و همکاران 2021 ؛ استمبک و همکاران 2017). ویژگی های شخصیتی برای درک یک فرد مهم است (پارک-لندوک و همکاران 2015) و توضیح نحوه دریافت ، پردازش و عمل افراد بر روی اطلاعات. دوم ، مدل صفت شخصیتی پنج عاملی یک شبکه اسمی مناسب برای بررسی تأثیر ویژگی های فردی بر ظرفیت ریسک ، گریز از خطر و رفتار ریسک پذیری در تصمیمات سرمایه گذاری فراهم می کند. از همه مهمتر ، با استفاده از شخصیت پنج عاملی ، از مغالطه Jingle-Jangle جلوگیری می کنیم: استفاده از سازه های مختلف با همین نام (سفسطه جرنگ) و همان سازه ها با نام های دیگر (Failacy Jangle) زیرا هر یک از صفات متفاوت و خوب استبا تحقیقات گسترده پشتیبانی می شود. سوم ، درک چگونگی تأثیر ویژگی های شخصیت بر روابط پیچیده بین ظرفیت ریسک ، اولویت های سرمایه گذاری و استراتژی های سرمایه گذاری ضروری است و بر بهزیستی مالی افراد تأثیر می گذارد.

پیشینه نظری و توسعه فرضیه ها

تئوری رفتار برنامه ریزی شده (TPB) (Ajzen 1991) یک بستر نظری برای مطالعه حاضر فراهم می کند. اصول اساسی TPB این است که نگرش افراد رفتار خود را هدایت می کند. اهداف رفتاری تحت تأثیر کنترل رفتاری درک شده ، هنجارهای ذهنی و نگرش است. بنابراین ، TPB در درک و پیش بینی رفتار سرمایه گذاران در انتخاب اوراق بهادار سرمایه گذاری خود مفید است. افراد بسته به کنترل درک شده ، رفتار خود را ارزیابی می کنند. ارزیابی مطلوب منجر به قصد محکم برای انجام آن رفتار می شود و ارزیابی نامطلوب باعث می شود فرد از نمایش آن رفتار جلوگیری کند (Ajzen and Driver 1992).

چندین محقق در امور مالی رفتاری از TPB برای توضیح رفتار سرمایه گذار استفاده کرده اند. به عنوان مثال ، ین و همکاران.(2016) از TPB برای کشف مدیریت درآمد حسابداران با استفاده از "نگرش" به عنوان سازه استفاده کرد و اظهار داشت که نگرش منجر به رفتار حاصل می شود. کنترل رفتاری درک شده ، که به ویژگی های شخصیتی بستگی دارد ، نقش مهمی در رفتار سرمایه گذاری ایفا می کند (الیوت و Ainsworth 2012). بنابراین ، TPB در این مطالعه کاربرد دارد زیرا نگرش سرمایه گذاری به شخصیت بستگی دارد و استراتژی سرمایه گذاری را از بین می برد. علاوه بر این ، برون گرا ها و افراد پر از باز بودن برای تجربه دنبال می شوند. از این رو ، هنجارهای ذهنی ناشی از همسالان و اعضای خانواده بر رفتار سرمایه گذاری تأثیر می گذارد ، که ممکن است سرمایه گذاران را به سمت سرمایه گذاری های مسئول اجتماعی انگیزه دهد (آدم و شوکی 2014). بنابراین ، در راستای سایر محققان ، ما کاملاً معتقدیم که TPB یک بستر نظری مناسب برای مطالعه حاضر است.

توسعه فرضیه

فرضیه های مستقیم

ما با توضیح اینکه چگونه هر یک از ویژگی های شخصیتی بزرگ قبل از ارائه فرضیه های مستقیم مربوط می شود ، شروع می کنیم.

افراد بالا در خارج از کشور تمایل به فعال ، خوش بین و معاشرت با دیگران دارند (لاری و همکاران 2009 ؛ مک کری و کاستا 1997). در نتیجه ، افراد برون گرا تمایل به دریافت اطلاعات مثبت و ارزیابی احتمال موفقیت خود در تصمیمات سرمایه گذاری دارند. و گاهی اوقات آنها تمایل به نمایش بیش از حد در سرمایه گذاری در سرمایه گذاری های خطرناک دارند (براون و تیلور 2014 ؛ مایفیلد و همکاران 2008 ؛ پان و استاتمن 2013). بنابراین ، تحقیقات موجود از ارتباط مثبت بین برونگرایی و نگرش سرمایه گذاری گزارش شده است.

صفت موافق به نوع دوستی ، گرمی شخصی ، نگرش مفید و بخشنده ، جلوگیری از درگیری و استفاده از زبان بی وقفه مربوط می شود (Costa and McCrae 1992). بیشتر اوقات ، افراد بالایی که از نظر موافق هستند ، دیدگاه مثبت و خوش بینانه ای از ماهیت انسان دارند. آنها اطلاعاتی را از دیگران دریافت می کنند و بدون بررسی انتقادی آن را می پذیرند (مایفیلد و همکاران 2008). افرادی که از نظر موافق زیاد هستند ، تمایل دارند از پیشنهادات ارائه شده توسط کارگزاران سرمایه گذاری پیروی کنند و نگرش مثبتی نسبت به سرمایه گذاری های مالی داشته باشند (پاک و محمود 2015).

باز بودن به تجربه مربوط به خلاقیت ، تازگی ، تنوع و علاقه به سفر و ماجراجویی است. افراد بالایی که از تجربه در تجربه برخوردار هستند ، تمایل به پذیرش افکار جدید دارند و به احتمال زیاد سرمایه گذاری های بلند مدت دارند (مایفیلد و همکاران 2008) و روشهای جدید سرمایه گذاری را در آغوش می گیرند (NGA و Yien 2013). ویژگی باز بودن تجربه نیز به نمایش کنجکاوی فکری ، خودآگاهی و فردگرایی مربوط می شود. از این رو ، افراد بالایی که از باز بودن برای تجربه استفاده می کنند ، تمایل به تصمیم گیری های ریسک پذیر سرمایه گذاری دارند (Gunkel et al. 2009 ؛ Nandan and Saurabh 2016).

ویژگی وجدان مربوط به برنامه ریزی ، آگاهی از کیفیت ، دستیابی به پیشرفت ، پایداری و نظم و انضباط است (علی 2019). برخی از محققان دریافتند که افراد دارای وجدان بسیار زیاد هستند و تمایل به نشان دادن نگرش مثبت نسبت به سرمایه گذاری دارند و همچنین به طور فعال در فرایند تصمیم گیری درگیر هستند (Durand et al. 2013 ؛ Gunkel et al. 2010 ؛ Sadi et al. 2011). علاوه بر این ، برخی از محققان مستند كردند كه افرادی كه از وجدان بالایی برخوردار هستند ، معتقدند كه تصمیمات سرمایه گذاری آنها بهتر از سایرین است (جمشیدیناوید و همكاران 2012) زیرا سطح بالایی از نظم و انضباط دارند و در تصمیم گیری مراقب هستند.

ثبات عاطفی (برعکس عصبی بودن) صفت مربوط به رویکرد متعادل ، ثبات ، عزت نفس بالا ، نگرش خوش بینانه افراد کاستا و مک کری (1992) است. افرادی که از نظر ثبات عاطفی بالا هستند (از نظر عصبی بودن کم) از مهارت های شناختی بالایی ، درک مفهومی و توانایی تفکر تحلیلی و انتقادی برخوردار هستند. بنابراین ، افراد پایدار از نظر عاطفی از سرمایه گذاری در سرمایه گذاری های خطرناک نمی ترسند (یانگ و همکاران 2012). از طرف دیگر ، برخی از محققان گزارش دادند كه افرادی كه با عصبیت بالا شناخته می شوند ، تمایل به ریسك پذیری دارند ، از تصمیمات سرمایه گذاری دور می شوند و از عدم اطمینان جلوگیری می كنند (گامبتی و جوزبرتی 2012). بنابراین ، افراد بالا در این پنج صفت تمایل به تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری منطقی دارند و نگرش مثبتی نسبت به سرمایه گذاری های مالی دارند - هم کوتاه مدت و هم طولانی مدت.

در حالی که نظریه پنج عاملی در توضیح نگرش افراد نسبت به تصمیمات سرمایه گذاری قابل استفاده است ، محققان ارتباط مثبت نگرش سرمایه گذاری با استراتژی های سرمایه گذاری پیدا کردند (Sadiq and Khan 2019). در مطالعه ای که در 534 دانشجو از دانشگاه برزیل انجام شده است ، مشخص شد که نگرش سرمایه گذاری با رفتار مالی همراه است (Potrich et al. 2016). از ادبیات مربوط به سواد مالی ، تحقیقات موجود شواهد تجربی در مورد رابطه مثبت بین نگرش مالی ، استراتژی سرمایه گذاری و رفتار سرمایه گذاری افراد ارائه داد (لوساردی و همکاران 2010 ؛ پاروتا و جانسون 1998). در یک مطالعه اخیراً در پاکستان ، محققان دریافتند که معیارهای سرمایه گذاری با رفتار سرمایه گذاری ارتباط مثبت دارد (صالح و همکاران 2021). بر اساس شواهد و سیاهههای مربوطه موجود ، فرضیه های زیر را ارائه می دهیم:

شخصیت با استراتژی سرمایه گذاری ارتباط مثبت دارد

شخصیت با نگرش سرمایه گذاری مثبت است

نگرش سرمایه گذاری با استراتژی سرمایه گذاری همراه است

نگرش سرمایه گذاری به عنوان واسطه

ما در این تحقیق استدلال می کنیم که شخصیت ها ، علاوه بر این ، تأثیر مستقیم ، از طریق نگرش سرمایه گذاری تأثیر غیرمستقیم دارند. در حالی که تأثیرات فوری پنج ویژگی شخصیتی: برونگرایی ، ثبات عاطفی ، موافقت ، باز بودن در تجربه و وجدان بودن ، در ادبیات ثبت شده است ، همانطور که در بخش های قبلی مورد بحث قرار گرفته است ، تأثیر غیرمستقیم صفات شخصیت از طریق نگرش سرمایه گذاری مورد بررسی قرار نگرفته است. توسط محققان قبلی به بهترین دانش ما. به دنبال رویکرد نسبتاً اخیر و فراخوانی نیگام و همکاران.(2018) که بر نقش واسطه گر در مطالعات درگیر در امور مالی رفتاری تأکید کرده است ، ما استدلال می کنیم که نگرش سرمایه گذاری یکی از واسطه های بالقوه است. تحقیقات قبلی نشان داد که صفات شخصیتی به طور مستقیم بر نگرش سرمایه گذاری تأثیر می گذارد (Isidore و Christie 2017 ؛ Sadiq and Khan 2019). علاوه بر این ، شواهد تجربی وجود دارد که نشان می دهد سرمایه گذاری پیشرو استراتژی سرمایه گذاری است (لوساردی و میچل 2008 ؛ MAK و IP 2017). بر اساس شواهد تجربی فوق و موجود ، ما فرضیه واسطه گری اکتشافی زیر را ارائه می دهیم:

نگرش سرمایه گذاری واسطه رابطه بین شخصیت و سرمایه گذاری است

ظرفیت خطر به عنوان اولین مجری

از آنجا که مؤلفه ریسک ، در درجات مختلف ، در کلیه سرمایه گذاری ها تعبیه شده است ، در نظر گرفتن تحمل ریسک و ظرفیت ریسک افراد ضروری است. خطر شامل دو مؤلفه اصلی در تأمین مالی رفتاری است: اشتها ریسک و تحمل ریسک. تمایل فرد برای ریسک پذیری ، اشتهای خطر را تعیین می کند ، در حالی که میزان ریسکی که یک فرد می تواند تحمل کند به تحمل ریسک اشاره دارد (Corter and Chen 2005 ؛ Grable and Roszkowski 2008 ؛ Moreschi 2004). در حالی که برخی از افراد بدون توجه به اینکه از ظرفیت ریسک برخوردار هستند ، از ریسک پذیر هستند ، اما برخی از افراد متقاضی ریسک فعال هستند حتی اگر ظرفیت ریسک لازم را برای زنده ماندن از دست دادن پول در سرمایه گذاری خود ندارند. سرمایه گذاران بازده پیش بینی شده و خطرات مرتبط را محاسبه می کنند (سندو و کومار 2014). ظرفیت خطر با تحمل ریسک متفاوت است. تحمل ریسک به تمایل فرد برای تجارت نتایج احتمالی آینده مربوط می شود ، در حالی که ظرفیت ریسک کوسن فرد در صورت عدم موفقیت در سرمایه گذاری است. تحمل ریسک با تمایل فرد برای ریسک پذیری سروکار دارد در حالی که ظرفیت ریسک مربوط به میزان ریسک یک فرد است. ظرفیت ریسک به این میزان اشاره دارد که فرد توانایی مالی در ریسک سرمایه گذاری تا چه اندازه دارد ، توانایی هر چه بیشتر ظرفیت بیشتر باشد. میزان ریسکی که یک فرد راحت می کند ممکن است با ظرفیت متفاوت باشد ، این بستگی به وضعیت مالی دارد. یک فرد ثروتمند ممکن است ظرفیت ریسک داشته باشد (یعنی توانایی مقاومت در برابر از دست دادن سرمایه گذاری). در مقابل ، ممکن است فردی که دارای دارایی های مالی کمتری است ، ظرفیت کافی برای تحمل ضرر از یک سرمایه گذاری داشته باشد. علاوه بر این ، برخی از محققان ارتباط مثبت بین ظرفیت ریسک و تصمیمات سرمایه گذاری دانشجویان پس از فارغ التحصیلان در زمینه هند را ثبت کردند (Ananthan et al. 2017). بنابراین ، بیشتر احتمال دارد که افراد دارای ظرفیت پرخطر ممکن است استراتژی های سرمایه گذاری پرخطر را نسبت به افرادی که ظرفیت کم خطر دارند ، انتخاب کنند. بر اساس منطق شهودی و شواهد تجربی پراکنده موجود ، ما فرضیه اکتشافی زیر را ارائه می دهیم:

ظرفیت ریسک رابطه بین شخصیت و استراتژی سرمایه گذاری را از طریق نگرش سرمایه گذاری تعدیل می کند

اولویت سرمایه گذاری به عنوان ناظم دوم

مهمترین بخش این تحقیق بررسی نقش اولویت سرمایه گذاری به عنوان یک مجری دوم در رابطه بین شخصیت و نگرش سرمایه گذاری است. دانشمندان امور مالی رفتاری با در نظر گرفتن ریسک درگیر در تصمیمات اقتصادی و سرمایه گذاری ، سعی در ارزیابی تأثیر ویژگی های شخصیتی در تصمیمات مالی دارند (Chaess et al. 2013 ؛ Goulart et al. 2013 ، 2015 ؛ Mandal and Roe 2014)بشراز آنجا که ظرفیت ریسک رفتار سرمایه گذاران را تحت شرایط عدم اطمینان تعیین می کند ، اولویت های سرمایه گذاری این افراد بر نگرش سرمایه گذاری آنها تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، هنگامی که ویژگی های شخصیتی به افراد کمک می کند تا از حوزه عمومی دسترسی پیدا کنند و رابطه خود را با ریسک تغییر دهند ، ممکن است بر نگرش سرمایه گذاری و اولویت های سرمایه گذاری آنها در تصمیم گیری تأثیر بگذارد (د بورتولی و همکاران 2019). در حالی که رابطه مستقیم بین اولویت سرمایه گذاری و نگرش سرمایه گذاری توسط محققان قبلی مورد بررسی قرار گرفته است ، بررسی نقش تعدیل کننده اولویت سرمایه گذاری مورد مطالعه قرار می گیرد. ما استدلال می کنیم که اولویت سرمایه گذاری (مجری دوم) رابطه تعدیل شده بین ویژگی های شخصیتی و ظرفیت ریسک (مجری اول) و نگرش سرمایه گذاری را تعدیل می کند. بنابراین ، ما فرضیه تعدیل شده تعدیل شده در اکتشافی زیر را پیشنهاد می کنیم:

اولویت سرمایه گذاری مثبت تأثیر تعدیل ظرفیت ریسک بر استراتژی سرمایه گذاری از شخصیت از طریق نگرش سرمایه گذاری به عنوان واسطه را تعدیل می کند.

مقالات آموزش فارکس...
ما را در سایت مقالات آموزش فارکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد فراهانی بازدید : 38 تاريخ : شنبه 12 فروردين 1402 ساعت: 20:16